Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Rejtve maradnak a kutyakínzások

[origo]2006. 06. 23., 12:23Utolsó módosítás: 2006. 06. 23., 12:36

Ez a cikk 3 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
eszközök:

Megkínoztak és kivéreztettek egy menhelyi kutyát, majd a tetemét visszalopták saját ketrecébe Szentendrén, míg Miskolcon egy kisállat-kereskedés állataival bántak el kegyetlenül. Annak ellenére, hogy viszonylag gyakoriak az ezekhez hasonló esetek, rendőrségi vizsgálat ritkán indul állatkínzás ügyében. Az [origo]-nak nyilatkozó nyomozó szerint azért, mert az emberek többsége hiába veszi észre, hogy bántanak egy állatot, mégsem tesz feljelentést.

Forrás: www.arvacska.hu

Csorba menhelyi kutya volt

Hivatalos adatok az ismertté vált állatkínzások számáról

2005-ben összesen 378 ügyben folyt eljárás állatkínzás vétsége miatt

Területi lebontásban az eljárások száma:

Budapest 19
Baranya 7
Heves 8
Nógrád 6
Pest 43
Somogy 11
Veszprém 7

Ajánlat

Ajánlat

KORÁBBAN

Iszonyatos állapotban találták meg pár hete egy kutya tetemét saját kenneljében a gondozók a szentendrei állatmenhelyen. A Csorba névre hallgató keverék kutyát a jelek szerint kilopták a ketrecéből, majd miután kegyetlenül megkínozták és megölték, visszavitték, ami maradt belőle. "Nagyon gonosznak és aberráltnak kell lennie, aki ilyet tesz" - mondta Sztakó Jánosné, a Szentendrei Árvácska Állatvédő Egyesület vezetője.

A menhely vezetője elmondta, hogy az állatorvos szerint olyan egyenes vágások voltak a kutya testén, hogy ezt csak ember tehette. Azt is biztosra veszik, hogy az állatkínzás nem a menhelyen történt, mert a ketrec környékén se vért, se szőrcsomót nem találtak.

Az ismeretlen tettes ellen indított eljárást a rendőrség pár napja lezárta, Sztakó Jánosné szerint azért, mert a bonctani jegyzőkönyv nem zárta ki száz százalékig, hogy bizonyos fajta kutyák - így a harci ebek - okozhatnak ilyen sérüléseket. "Az, úgy tűnik, nem számított, hogy a közelben nem volt ilyen állat, a telep körül pedig találtunk a behatolókra utaló nyomokat" - mondta a menhely vezetője.

Szerinte akár környékbeliek is lehettek az állatkínzók, mert hiába található a szentendrei telep külterületen, a környéken többen panaszkodtak kutyaugatásra. "Nemrég mérgezett csirkelábakat találtunk, amitől sok macskánk elpusztult, de rendszeresen fenyegetnek bennünket, és szöges vashulladékkal is felszórták már többször a hozzánk vezető utat" - tette hozzá.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

fifa 15 cracks 3dm скачать

(garneubal, 2018.03.22 16:14)

Я считаю, что Вы ошибаетесь. Пишите мне в PM, обсудим.

---
Я думаю, что Вы не правы. Я уверен. Давайте обсудим. Пишите мне в PM, поговорим. fifa 15 crack only by 3dm, скачать фифу 15 на пк рутор или [url=http://15fifa.ru/]fifd[/url] скачать fifa 15 moddingway

All internet will be CRASHED with XEvil!?

(MashaFoots, 2017.12.13 20:19)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can bypass any anti-botnet captcha.
Captcha Solution Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8.4 million other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"

cigány

(Unasz, 2012.11.27 18:54)

Szerintetek, minden eset kiderül amikor cigányok kínoznak Magyarokat? Hát nem, de igaz azok nem kutyák csak Magyarok.