Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A kínaiak minden határt túllépnek!

Embertelen amit ők művelnek, nemhogy megölik és elfogyasztják az ártatlan kóbor kutyusokat, de még azzal sem segítenek nekik, hogy tisztelet érdemlő haláluk legyen!

Remélem elrohadnak a pokolban ha már egyszer senki sem állitja meg őket!

Hogy lehet az ilyet csakúgy hagyni?!

Az ilyen emberek annyira büszkék önteltek és fölényesek!Mindenen uralkodni akarnak, élvezik ezt! Annyira okosnak hiszik magukat, hogy a védtelen bánthatják! Miért engedi ezt a  felettünk való?Miért?

Sokan örültnek mondják azt, aki jobban bízik az állatokban, mint az emberekben!Na amikor majd az ilyen megnézi ezt a videót, szerintem neki sem lesz ellen vetnivalója!

 
 

http://www.indavideo.hu/video/Kutyaetterem_Kinaban_sokkolo_video

 Kép

Kép

Kép

Kép Kép

Kép

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Beremend Petőfi ut.73.

(Hédli Józsefné, 2010.01.21 18:00)

Egyszerűen nem találok szavakat!
Ez iszonyú!

Palota

(Bambury, 2010.01.20 17:38)

Ezeket a rohadt ferdeszemű gyilkológépeket kéne kiírtani ugyanúgy ahogy ők teszik ezt az állatokkal.Ki tudja itt magyarországon is mit árulhatnak az ócska éttermükben. Élve nyúznám őket,és közben sóval hinteném a sebeiket,majd mikor ordít a fájdalomtól bevagdalnám a húsát és a végén elkezdeném benzinnel locsolni őket. Aztán véletlen egy gyufa és már lángolnának is.Ezt érdemli az összes rohadt ferdeszemű sárga tetű!!!!!!!!!!

Valahonnan

(Valaki , 2010.01.20 17:33)

Élve kéne nyúzni ezeket a rohadt sárga tetveket. Ki tudja itt is mit árulhatnak az éttermükben. Ugyanúgy végezném ki őket azzal a kegyetlenséggel,ahogy ezt ők teszik az állatokkal.Nem érdemelnek kegyeletet remélem lesz még náluk földrengés vagy hasonló,és ott döglenek meg ahol vannak. RETKES SÁRGA TETVEK !!!!! Takarodjatok haza a nyomorotokba!!!!!!!

Barbárság

(Wernitzer-Horgosy Piroska, 2010.01.20 12:02)

Nekem is elküldték a videót az email címemre. A férjemmel napokig nem tudtunk aludni a videó után. Az a baj, hogy ezek az emberek élvezik amit csinálnak nincs bennük jó érzés. Nem is tudom mit tudnék ezekkel az emberekkel tenni!!!! "Fejlett Kínaiak"? Na ne!Kívánok nekik olyan atombombát, ami az összeset kiírtsa. Minek él az ilyen faj?