Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

   
   

Élve eltemetett, megkínzott, megvakított kutyát találtak Pakson.

Nem tesznek feljelentést az állatvédők Pakson, ahol élve eltemetett kutyát találtak a múlt héten. Az állatot előtte még fel is akasztották, és kiszúrták mindkét szemét majd egy külterületi helyszínen beásták a homokba úgy, hogy csak az orra látszott ki. Egy járókelő talált rá a megkínzott állatra, akit már hiába próbáltak megmenteni. Az állatkínzás 5 éve bűncselekmény itthon. Gál Tiborné, a Paksi állatmenhely [1] vezetője a Független Hírügynökségnek szerdán így fogalmazott: nem látja értelmét, hogy feljelentést tegyen a rendőrségen az ügyben, csak az idejét vesztegetné vele, szerinte lehetetlenség lenne megtalálni ugyanis azt, aki megkínozta a kutyát. A menhelyen Benjinek elnevezett kutyát Paks külterületén egy homokdomb alá ásták el élve, csak az orra látszott ki. Miután megtalálói kiásták a homokból, látták, hogy a kutya mindkét szemét kiszúrták, állkapcsa eltört, a nyakán kőtélnyomok voltak. Több napig lehetett a föld alatt, de még mindig életben volt. Megtalálói enni-inni adtak neki, majd orvoshoz vitték, ahol megpróbálták megmenteni. A kutya életéért napokig küzdöttek a dunaföldvári állatkórházban, de miután lebénult a nyelőcsöve, el kellett altatni. Az állatkínzás 2004 óta számít bűncselekménynek Magyarországon. Hogy azóta hány esetben indult eljárás, nem tudni, mert ezt sehol sem összesítik egyelőre. index.hu-FHI

Brutális kínzás: élve temették el a kiszúrt szemű kutyát!

 
Paks | Kiszúrták a szemét és élve elástak egy kutyát ismeretlenek Paks közelében, értesült a TEOL.hu.

Gál Tiborné, a Váczikai Cerberus Állatmenhely vezetője elmondta: egy asszony találta meg az eltemetett kutyát, amelynek csak az orra lógott ki a földből. Az állatvédők kiásták az ebet, amelynek tele volt a torka homokkal, és szörnyű sérülései ellenére még élt. 

A filmbeli Benji-re hasonlító állatnak mindkét szemét kiszúrták, állkapcsa eltörött. A dunaföldvári állatkórházba vitték, ahol több napig küzdöttek az életéért, de miután lebénult a nyelőcsöve, el kellett altatni.

A szerencsétlenül járt kutyusról itt talál fotókat: KATTINTSON IDE és IDE!

 

 

Kép

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

8dia8@citromail.hu

(Diána, 2010.08.24 12:19)

Hát...
Még a könnyeim is kicsordulnak miközben ezt olvasom egyetértek ugyanezt velük is!!!
Én egyszer egy gyöngytyúkot mentettem meg!
Már félhalott volt mikor átmelegítettem őt enni-inni adtam neki,és csodák csodájára FELÉLEDT most már szaladgál és nagyon vidám testvéreivel együtt.:D:D DE visszatérve a kutyusra FELAKASZTANÁM ha megtalálnám!:@@@@@

győr

(vercsy, 2010.02.24 10:10)

Bozralmas amit atélhetett szerencsetlen kis állat,a szivem szakad meg .Már csak egyet nem ertek megpedig hogy mondhat egy allatvedő ilyet hogy felesleges feljelenteni???sajnos tudjuk hogy az esetek tobbsegeben nem kerul meg az elkövető,de igy azt erjük el hogy nyugodtan lehet allatokat kinozni mert senki nem fogja oket keresni,es felelössegre vonni!!!!a gyilkosnak meg hasonlot ,szivesen megtennem vele ugyanezt.

kutyagyerekek@citromail.hu

(Dávid, 2010.02.23 23:52)

Most átkozódhatnék, mondhatnék bármit, aki ezt a szegény kis állatot megkínozta. Azt viszont biztosan tudom, hogy Isten nem fogja annyiban hagyni!!!
Részemről csak azt kívánom a gyilkosnak, hogy ugyanerre a sorsra jusson!!! Ez elég lesz.