Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A csecsemők értenek a kutyák nyelvén

 

kutya.hu 2009.07.25

Már a hat hónapos csecsemők is felismerik a különbséget az agresszívan ugató és a boldogan csaholó kutyák között - állatíja egy friss kutatás. A babák remekül olvasnak a testbeszédből is, de a hangokkal kiegészítve egyértelműen reagálnak a jelekre.

   

A Developmental Psychology című szaklapban megjelent  eredmények arra világítanak rá, hogy a csecsemők még azelőtt megtanulnak a testbeszédből olvasni, hogy kialakulna a beszédkészségük. A tudósok már korábban is tisztában voltak ezzel a ténnyel, de azt gondolták, hogy ez csupán az emberek között működik. Az új kutatás során több mint száz - 6 és 24 hónap közötti - csecsemő vett részt. Mindannyiuknak két képet mutattak: az egyiken boldogan játszadozó, a másikon fenyegető testhelyzetben lévő, vicsorgó kutya volt látható. A babák már a képek láttán is egyértelműen reagáltak, de amikor a fotókhoz tartozó hangot is lejátszották nekik, akkor könnyedén összetársították a látott és a halott jelzéseket.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

XEvil 4.0 is decoding 99% types of captcha

(MashaFoots, 2017.12.14 01:14)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can bypass any antibot captcha.
Captcha Bypass Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8.4 million other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"

segítség

(moderátor, 2011.03.24 16:59)

Kedves Ilona!
Kérem írjon az e-mailemre! Van megoldás, sajnos e-mail címet nem adott meg és addig nem tudok segíteni.

9700 Szombathely

(Földesi Ilona, 2011.03.20 17:44)

Március 15-én született egy kiscsikó a lovardában. A tulajdonos tegnap (19-én) közölte az állatorvossal, hogy altassa el, mert neki nem kell. Lovagolni akar a kancán! Az állatorvos megtagadta, de szerzett egy helyet a négy napos egészséges kiscsikónak. A kanca teje folyik a földre. A tulajdonos (Nem gazda, mert nem méltó erre!) közölte, hogy ne adjanak enni és inni a kancának, hogy a teje elapadjon! A szerencsétlen állat maga alól eszi a szennyes almot! A tulajdonos P. Tamás a polgárőrség helyi szervezetének a "lovasa". Ezt nehezen írtam le, mert lovas ember ilyet soha nem tenne!!! Miért nem vesz magának motorkerékpárt vagy biciklit? Azzal lehet ilyen lelketlenül, gonoszul bánni!
Mindenkinek el fogom mondani mit tett!!!

petergyergyoi@gmail.com

(montpeti, 2009.10.24 01:05)

"...az állatok ugyanolyan kiszolgáltatottak, s ugyanúgy függenek tőlünk, mint a gyerekek, ezt a gyámságot ránk ruházták."